KTL-news

اطلاعیه قطعات

1399/10/09

مصرف­ کنندگان محترم خودرو­های هیوندای

به استحضار می­رساند، با توجه به شرایط جاری در خصوص دسترسی به قطعات اصلی در سطح کشور، برخی سوداگران با روش­های سودجویانه اقدام به واردات و یا تولید قطعات غیر اصلی با بسته بندی­ های مشابه و قیمت­های نازل­تر از قطعات اصلی نموده­اند. این موضوع باعث بروز مشکلات در استفاده از این گروه قطعات شده است. در مواردی، استفاده از قطعات غیراصلی باعث زیان­های بسیار سنگین مالی در خودرو و همچنین سبب لغو گارانتی شده است.

جهت استحضار تمامی مصرف­ کنندگان عزیز هیوندای اعلام می­گردد به منظور دریافت خدمات خودرویی و یا خرید قطعات و اطمینان از اصالت آن، به نمایندگی­های مجاز شرکت تجارت بین ­المللی و پشتیبانی کرمان خودرو به عنوان تنها نماینده رسمی هیوندای موتور (خودروهای سواری) در ایران مراجعه نمایید.

پیرو مطالب فوق، نامه دریافتی از شرکت موبیس Mobis Parts Middle East FZE  زیرمجموعه هیوندای موبیس کره، توزیع­ کننده قطعات یدکی اصلی هیوندای به نمایندگان اصلی شرکت هیوندای در منطقه خاورمیانه، به حضورتان تقدیم می گردد.

بدین وسیله اعلام می­گردد، شرکت موبیس محصولات Hyundai Genuine و PL2 (از جمله روغن PL2) را تحت استانداردهای شرکت هیوندای موتور به توزیع­ کنندگان رسمی و انحصاری خود در منطقه عرضه می نماید.

به اطلاع ما رسیده است که محصولات تقلبی اکنون در بازار ایران موجود بوده و جعل­ کنندگان از همان طراحی بسته بندی یا نام تجاری مشابه برای فریب مشتریان هیوندای استفاده می­نمایند. همچنین برخی از شرکت­­ها به دروغ ادعا دارند که تولید کننده محصولات اصلی هیوندای از جمله روغن­های Hyundai Genuine و PL2 هستند. تاکید می­گردد شرکت موبیس هیچ تولید­ کننده دیگری برای محصولات اصلی Hyundai Genuine و PL2 خود ندارد.

مشتریان و مصرف­ کنندگان محصولات هیوندای خدمت شما اطلاع رسانی می­گردد، هنگام خرید محصولات با برند هیوندای موبیس Hyundai Mobis  یا هیوندای موتور Hyundai Motor از اصل بودن قطعات برای حفظ ایمنی و طول عمر وسیله نقلیه خود اطمینان حاصل نمایید.

ما بر استفاده از قطعات اصلی هم در دوران گارانتی و هم پس از اتمام دوران گارانتی تاکید می­نماییم. همانطور که در بالا نیز ذکر شد، این قطعات از بهترین و دقیق­ترین استانداردهای کیفیت تولید برخوردارند، لذا ضامن ایمنی و طول عمر وسیله نقلیه شما می­باشند. هیوندای موبیس و هیوندای موتور هیچگونه مسئولیتی در قبال خسارات ناشی از استفاده از محصولات تقلبی در خودرو­های هیوندای ندارند. همچنین توجه داشته باشید که استفاده از محصولات غیر اصلی منجر به لغو گارانتی وسیله نقلیه شما می­گردد.

ما اکیداً به کلیه دارندگان خودرو­های هیوندای توصیه می­نماییم که فقط به نمایندگی­های مجاز هیوندای در منطقه مراجعه نموده تا از بکارگیری قطعات اصلی برای وسیله نقلیه خود اطمینان حاصل نمایند.

1 فایل ضمیمه

hyundai logo

راه های ارتباطی شرکت تجارت بین المللی و پشتیبانی کرمان خودرو
کیلومتر ۱۶ جاده مخصوص کرج، خیابان ۵۶ (بلوار نخل)، پلاک ۱۵ (ساختمان نگین)
تلفن : 91007778      فکس : 44998230      ایمیل : contactus@ktl-co.com

ⓒ کلیه حقوق این مجموعه محفوظ و متعلق به شرکت تجارت بین المللی و پشتیبانی کرمان خودرو می باشد.