KTL-news

تفاهم نامه سازمان داوطلبان هلال احمر ایران و شرکت KTL منعقد گردید

1402/08/17

به گزارش روابط عمومی ، در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی شرکت تجارت بین المللی و پشتیبانی کرمان خودرو KTL و در جهت رسالت گروه خودروسازی کرمان موتور، تفاهم نامه همکاری مشترک فی مابین سازمان داوطلبان هلال احمر و شرکت KTL منعقد گردید.
بنابراین گزارش ، این تفاهم نامه به امضای مجید بخشایش مدیرعامل شرکت KTL و وحید سلیمی رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر رسید.
توسعه خدمات بشردوستانه در شرایط عادی و بحران، آموزش امداد و نجات، فعالیت های داوطلبانه، ارائه خدمات بازدید رایگان و سرویس در محل خودروهای هیوندایی هلال احمر برخی از مفاد این تفاهم نامه می باشد.
مجید بخشایش در زمان امضای این تفاهم نامه گفت: عمل به تعهدات مسئولانه و مسئولیت های اجتماعی جز استراتژی های گروه خودروسازی کرمان موتور می باشد و بر این اساس شرکت KTL این تفاهم نامه را با سازمان داوطلبان هلال احمر منعقد نمود.امروز عمل به مسئولیت های اجتماعی دیگر یک اقدام داوطلبانه و انتخابی نیست! بلکه پاسخ به مطالبات ذینفعان می باشد و می بایست در راهبردهای اصلی بنگاه های اقتصادی قرار گیرد.
ایشان ادامه داد، بدیهی است رعایت اخلاق کسب و کار و ایفای تعهدات مسئولانه در تمام بخش های یک سازمان ضروری است و این موجب افزایش اعتبار بنگاه منجر شده و خود آن یک دارایی نامشهود و ارزشمند برای آینده شرکت یا سازمان خواهد بود.

0 فایل ضمیمه

hyundai logo

راه های ارتباطی شرکت تجارت بین المللی و پشتیبانی کرمان خودرو
کیلومتر ۱۶ جاده مخصوص کرج، خیابان ۵۶ (بلوار نخل)، پلاک ۱۵ (ساختمان نگین)
تلفن : 91007778      فکس : 44998230      ایمیل : contactus@ktl-co.com

ⓒ کلیه حقوق این مجموعه محفوظ و متعلق به شرکت تجارت بین المللی و پشتیبانی کرمان خودرو می باشد.